Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beachvolleyballers door in Hamburg

Beachvolleyballers door in Hamburg

RoadToRio

Cheer!

HAMBURG - De drie Nederlandse beachvolleybalkoppels die deelnemen aan het hoofdtoernooi van de major in Hamburg, mogen vrijdag terugkomen voor de knock-outfase.

Deel dit artikel op social media

Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst werden tweede in hun groep. De nummer twee van de plaatsingslijst verloren van de Poolse combinatie Fijalek/Prudel (2-1), maar versloegen het Mexicaanse koppel Virgen/Ontiveros.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen, vorige week vierde op het EK en in Hamburg van diezelfde ranking voorzien, wonnen alle drie hun groepsduels. Nummerdor en Varenhorst treffen vrijdag in de eerste ronde de Canadezen Binstock en Schachter. Brouwer en Meeuwsen beginnen in ronde twee tegen een winnaar uit ronde één.

Vrouwen

Madelein Meppelink en Marleen van Iersel hadden woensdag al twee groepswedstrijden gewonnen, maar verloren donderdag van het Australische koppel Bawden/Clancy. Ook zij spelen vrijdag om een plaats in de tweede ronde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Reinder, Christiaan, Alexander, Robert, Madelein en Marleen aan!