Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beachvolleybalduo Nummerdor/Varenhorst zet valse start recht

Beachvolleybalduo Nummerdor/Varenhorst zet valse start recht

RoadToRio

Cheer!

Reinder Nummerdor en Christian Varenhorst hebben hun tweede partij op de EK beachvolleybal in Biel gewonnen. Het duo was in twee sets te sterk voor de Oostenrijkers Alexander Huber en Robin Seidl: 28-26, 21-15.

Deel dit artikel op social media

Met de winst zette het Nederlandse duo de valse start van een dag eerder recht. Woensdag ging het koppel verrassend onderuit tegen de veel lager ingeschaalde Russen Nikita Liamin en Dmitri Barsoek.

Nummerdor en Varenhorst hadden in de partij tegen de Oostenrijkers alleen in de eerste set moeite met hun tegenstanders. De tweede set verliep voorspoediger. De Nederlandse winnaars van het zilver bij het laatste WK treffen vrijdag in de derde en laatste groepswedstrijd de Duitsers Jonathan Erdmann en Kay Matysek.

Meeuwsen/Brouwer wint weer

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen boekten hun tweede groepszege en zijn al zeker van de volgende ronde op de EK. De oud-wereldkampioenen wonnen in twee sets van de Letten Martins Plavins en Haralds Regza: 21-18, 21-19. 

Het duo speelt vrijdag om de groepswinst tegen het Franse duo Youssef Krou en Edouard Rowlandson.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Reinder, Christiaan, Robert en Alexander aan!