Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beachvolleybalduo Brouwer/Meeuwsen naar finale in Hamburg

Beachvolleybalduo Brouwer/Meeuwsen naar finale in Hamburg

RoadToRio

Cheer!

HAMBURG - Beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben zondag de finale bereikt van het majortoernooi in Hamburg. Het Nederlandse koppel versloeg in de halve finale op overtuigende wijze de Russen Konstantin Semenov en Viatsjeslav Krasilnikov: 21-18, 21-16.

Deel dit artikel op social media

Het Russische duo veroverde vorige week nog zilver op de EK in Zwitserland, waar Brouwer en Meeuwsen net naast het podium als vierde eindigden. Zondag waren de rollen echter omgedraaid. Brouwer en Meeuwsen gaven de nummers twee van Europa amper kans en lieten zien dat ze in vorm zijn.

Die vorm mogen ze later op de dag laten zien in de finale, waarin het Nederlandse duo de Amerikanen Nicholas Lucena en Phil Dalhausser treft. Zij rekenden in hun halve eindstrijd verrassend in twee sets af met de Braziliaanse wereldkampioenen Alison Cerutti en Bruno Oscar Schmidt: 21-16, 21-15.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Alexander en Robert aan!