Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Annan maakt selectie Champions Trophy bekend

Annan maakt selectie Champions Trophy bekend

RoadToRio

Cheer!

Bondscoach Alyson Annan heeft haar selectie van achttien hockeysters voor de Champions Trophy, van 18 t/m 26 juni in Londen, bekendgemaakt. Van de groep van 24 speelsters die zich voorbereidt op de Olympische Spelen zijn Frederique Derkx, Laurien Leurink, Maartje Krekelaar, Larissa Meijer, Laura Nunnink en Lauren Stam afgevallen.

Deel dit artikel op social media

"Na de Champions Trophy vervolgen wij met alle 24 onze weg", lichtte Annan toe. 

Selectie voor Champions Trophy: Naomi van As, Willemijn Bos, Carlien Dirkse van den Heuvel, Margot van Geffen, Eva de Goede, Ellen Hoog, Kelly Jonker, Caia van Maasakker, Marloes Keetels, Kitty van Male, Maartje Paumen, Michelle van der Pols, Jacky Schoenaker, Joyce Sombroek, Maria Verschoor, Anne Veenendaal, Xan de Waard en Lidewij Welten.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marloes, Eva, Michelle, Maartje, Maria, Jacky, Ellen, Carlien, Lidewij, Naomi, Caia, Anne, Kelly, Joyce, Xan, Willemijn, Margot, Kitty en Alyson aan!