Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zes Nederlandse boten naar finale in Luzern

Zes Nederlandse boten naar finale in Luzern

RoadToRio

Cheer!

LUZERN - Skiffeur Stef Broenink en de lichte vier-zonder-stuurman (Tim Heijbrock, Bjorn van den Ende, Joris Pijs, Jort van Gennep) hebben bij de wereldbekerwedstrijden in Luzern als vijfde en zesde Nederlandse boot een finaleplaats afgedwongen.

Deel dit artikel op social media

Broenink eindigde in zijn halve finale als derde en de lichte vier-zonder werd tweede in zijn herkansingsrace. Eerder hadden de vier-zonder-stuurman, de vrouwendubbelvier en de twee-zonder-stuurman zich al van een finaleplaats verzekerd.

De Holland Acht is zondag op de Rotsee ook in de finale te zien. Het vlaggenschip van de Oranjevloot roeide vrijdag al naar de overwinning in een demonstratiewedstrijd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Stef, Tim, Bjorn, Joris en Jort aan!