Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilduo Schrama en Sandra Nap voorlopig vijfde

Zeilduo Schrama en Sandra Nap voorlopig vijfde

Paralympisch RoadToRio

Cheer!

RIVA DEL GARDA - In de Skud18-klasse varen Paralympische zeilers Rolf Schrama en Sandra Nap deze week op het Gardameer de Trentino Olympic week. Na vijf wedstrijden staat het Team Delta Lloyd duo op de vijfde plaats in het klassement.

Het Eurosaf evenement duurt nog tot en met vrijdag. Het duo is komende zomer in Rio het enige Paralympische zeilduo voor Nederland. Het team wordt begeleid door coach Ronald van Vianen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sandra en Rolf aan!