Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilduo Annemiek Bekkering en Annette Duetz naar Olympische Spelen

Zeilduo Annemiek Bekkering en Annette Duetz naar Olympische Spelen

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM –De zeilsters Annemiek Bekkering en Annette Duetz hebben zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016.

Deel dit artikel op social media

Het Watersportverbond heeft het 49-er FX-duo voorgedragen voor kwalificatie en NOC*NSF heeft deze voordracht gehonoreerd. De voordracht voor uitzending naar Rio 2016 is onder voorbehoud van het toewijzen van quotumplaats door de internationale federatie ISAF door NOC*NSF gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Annemiek en Annette aan!