Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wisselend succes roeiers op EK

Wisselend succes roeiers op EK

RoadToRio

Cheer!

BRANDENBURG - De Holland Acht is er bij de EK roeien in het Duitse Brandenburg niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale. In de heat eindigde de boot, onlangs vernoemd naar Johan Cruijff, als derde. Daardoor is de mannenboot veroordeeld tot de herkansingen.

Deel dit artikel op social media

Enkele weken geleden was er nog goud voor de Holland Acht bij wereldbekerwedstrijden in het Italiaanse Varese, nu ging het helemaal mis. 

"Ik denk dat we ergens iets in de afstelling niet goed gedaan hebben", oordeelde bondscoach Mark Emke.

"Als je kijkt naar de snelheden die we produceren ten opzichte van anderen, dan moet er iets zijn. Ik heb het vermoeden dat het daarmee te maken heeft. Dit is naar mijn idee een slippertje, kan een keer gebeuren. Maar uiteindelijk draait het allemaal om die wedstrijden op de Spelen. Dit is ook weer een leermoment."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!