Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wereldbekergoud Sjef van den Berg in Sjanghai

Wereldbekergoud Sjef van den Berg in Sjanghai

RoadToRio

Cheer!

SJANGHAI - Handboogschutter Sjef van den Berg heeft bij wereldbekerwedstrijden in Shanghai een gouden medaille veroverd op het olympische onderdeel recurve. Hij won in de finale met 7-3 van Zach Garrett. 

Deel dit artikel op social media

De Amerikaan begon nog sterk met een perfecte score (30) in de eerste beurt, maar in het vervolg had Van den Berg de overhand. De Brabander liet met zeven van zijn laatste negen pijlen een tien noteren. 

Eerder op de dag had Van den Berg samen met Rick van der Ven en Mick de Bakker nog de finale van de landenwedstrijd verloren. De Zuid-Koreanen waren daarin na een spannende laatste beurt (57-56) met 5-3 te sterk.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sjef aan!