Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Voorzitter Winterspelen 2018 stapt op

Voorzitter Winterspelen 2018 stapt op

EK en WK

Cheer!

PYEONGCHANG - Cho Yang-ho is opgestapt als voorzitter van het organisatiecomité van de Olympische Winterspelen van Pyeongchang 2018. De Zuid-Koreaan zegt zich volledig te willen concentreren op de financiële problemen die er zijn bij Hanjin Shipping, het transportbedrijf waarvan hij ook de voorzitter is.

Deel dit artikel op social media

"Ik heb de voorbije jaren mijn uiterste best gedaan om de Spelen van 2018 tot een succes te maken", zegt Cho. "En ik verzeker dat ik de organisatie blijf steunen tot aan de Spelen."

Het is nog niet bekend wie de opvolger gaat worden van Cho.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!