Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De Kruijf naar kampioen van Italië, Buijs naar Brazilië

De Kruijf naar kampioen van Italië, Buijs naar Brazilië

RoadToRio

Cheer!

Robin de Kruijf verhuist van Turkije naar Italië. De 25-jarige Oranje-international tekent een contract voor een jaar bij de Italiaanse kampioen Conegliano. Ook Anne Buijs verlaat Turkije. Zij kiest voor een Braziliaans avontuur. 

Deel dit artikel op social media

De Kruijf en Buijs kwamen in Turkije uit voor Vakifbank Istanbul, de club waar bondscoach Giovanni Guidetti de scepter zwaait. Ze moesten vertrekken bij Vakifbank, omdat die club meer Turkse speelsters de kans wil geven.

De Kruijf was eerder al in Italië actief bij Piacenza. Ze is één van de drie nieuwe middenaanvalsters die landskampioen Conegliano heeft gehaald. Raphaëla Folie en Anna Danesi komen ook naar de Noord-Italiaanse stad.

Buijs gaat naar Rexona in Rio de Janeiro. Die club wordt getraind door topcoach Bernardo Rezende (Bernardinho), die ook bondscoach van de Braziliaanse mannen is.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anne en Robin aan!