Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verstappen denkt dat hij veel punten had kunnen scoren in Sochi

Verstappen denkt dat hij veel punten had kunnen scoren in Sochi

Cheer!

SOCHI - Max Verstappen baalde zondag flink van de motorproblemen waardoor hij de strijd moest staken tijdens de Grand Prix van Rusland.

Deel dit artikel op social media

"We hadden hier veel punten kunnen scoren. De race was goed voordat we motorproblemen kregen: ik volgde de mannen voor me, en we hadden vijfde of zesde kunnen worden, want van achteren was er geen druk."

"Ik had dus volledige controle over mijn positie", aldus de 18-jarige coureur op Verstappen.nl.

"In dat opzicht was het was een zeer eenzame race. Later zagen we dat de mensen voor ons nog problemen kregen met de banden, dus wie weet had er nog wel meer in gezeten, want bij mij was er niets aan de hand met de banden. En toen hield de motor ermee op."

Verstappen had de problemen niet aan zien komen. "Toen ik uit bocht 13 kwam, voelde ik dat het niet helemaal goed zat, en vlak daarna viel ik uit. Daarvoor had ik helemaal geen problemen. Maar ja, dat is racen: het is een mechanische sport, dus dit soort dingen kunnen gebeuren."

Na vier Grands Prix bezet Verstappen de tiende plaats in de WK-stand.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!