Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verschuren met vierde tijd naar eindstrijd 100 vrij

Verschuren met vierde tijd naar eindstrijd 100 vrij

RoadToRio

Cheer!

Sebastiaan Verschuren heeft zich op de EK langebaan in Londen als vierde geplaatst voor de finale van de 100 meter vrije slag. De 27-jarige Amsterdammer, die woensdag Europees kampioen werd op de 200 meter vrij, zwom 48,65.

Deel dit artikel op social media

Verschuren moest in de halve finales de Serviër Velimir Stjepanovic (48,62), de Italiaan Luca Dotto (48,36) en Clement Mignon (48,59) uit Frankrijk voor zich dulden.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sebastiaan aan!