Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verhagen buigt voor topjudoka in Mexico

Verhagen buigt voor topjudoka in Mexico

RoadToRio

Cheer!

GUADALAJARA - Judoka Sanne Verhagen heeft bij de World Masters in Guadalajara niet voor een verrassing kunnen zorgen. De Brabantse ging in haar eerste partij in de klasse tot 57 kilogram direct onderuit.

Deel dit artikel op social media

Mongoolse Sumiya Dorjsuren, de nummer één van de wereld, had Verhagen binnen anderhalve minuut op de rug liggen. Aan het evenement mogen per klasse de beste zestien judoka's van de wereld meedoen.

Velen laten het toernooi echter links liggen met het oog op de Spelen in Rio de Janeiro. Voor ons land komen in Mexico Anicka van Emden, Juul Franssen, Tessie Savelkouls, Guusje Steenhuis, Kim Polling, Roy Meyer en Michael Korrel dit weekend nog in actie.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sanne aan!