Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Triatlete Maaike Caelers niet naar Rio

Triatlete Maaike Caelers niet naar Rio

RoadToRio

Cheer!

YOKOHAMA - Maaike Caelers is bij de triatlon van Yokohama, de vierde wedstrijd uit de WK-cyclus, als elfde geëindigd. Caelers wist daarmee haar laatste kans op plaatsing voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro niet te benutten. 

Deel dit artikel op social media

De Weertse had lang uitzicht op een plaats bij de topzes die vereist was voor een olympisch ticket, maar in de slotkilometers van het lopen moest ze een aantal lichtvoetige atletes laten gaan. De race werd in 1.56.02 gewonnen door de Australische Gwen Jorgensen. 

Nederland zal nu in Rio op de triatlon alleen door de 25-jarige Rachel Klamer worden vertegenwoordigd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maaike aan!