Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

TeamNL met Tan: BMX'ster Laura Smulders

TeamNL met Tan: BMX'ster Laura Smulders

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - In deel 5 van onze TeamNL-vlog gaat Humberto langs bij BMX-heldin Laura Smulders: winnaar van de bronzen medaille op de Olympische Spelen in 2012, wereldkampioen tijdrit en Europees kampioen in 2014.

Deel dit artikel op social media

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Laura en Niek aan!