Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tafeltennisteam en open water zwemmers naar Olympische Spelen

Tafeltennisteam en open water zwemmers naar Olympische Spelen

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – De Nederlandse tafeltennissters hebben zich gekwalificeerd voor de landenwedstrijd van de Olympische Spelen van Rio 2016. De open water zwemmers Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal zijn verzekerd van een startbewijs voor de 10 kilometer.

Deel dit artikel op social media

De tafeltennissters kwalificeerden zich op basis van de ‘Olympic Team Ranking List’ van de internationale tafeltennisbond ITTF per 1 mei 2016. De Nederlandse tafeltennisbond NTTB heeft Li Jiao, Li Jie en Britt Eerland voorgedragen voor kwalificatie en uitzending naar Rio 2016 en NOC*NSF heeft dit gehonoreerd.

Li Jiao en Li Jie nemen in Rio de Janeiro tevens deel aan het enkelspel.

Zwemmen
Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal eindigden beiden in 2015 op het WK in Kazan als tweede op de 10 km open water. De zwembond KNZB heeft de zwemmers op basis van deze prestatie voorgedragen voor kwalificatie en uitzending naar Rio de Janeiro. NOC*NSF heeft dit gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sharon, Ferry, Jiao, Jie en Britt aan!