Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Squashers sluiten EK af als zevende

Squashers sluiten EK af als zevende

Cheer!

WARSCHAU - De Nederlandse squashers zijn dankzij een gelijkspel tegen Spanje (2-2) op de zevende plaats geëindigd op het EK voor landenteams. Oranje moest winnen om kans te maken op een eindklassering als vijfde.

Deel dit artikel op social media

De start was voortvarend: Dylan Bennett en Piedro Schweertman zetten Nederland op een 2-0 voorsprong. Sebastiaan Weenink en Bart Ravelli konden hun duels echter niet in winst omzetten. 

Nederland kwam door het gelijkspel uit op vier punten uit drie duels, net als Spanje en Finland. Het games-saldo gaf in dat geval de doorslag, wat betekende dat Spanje vijfde werd, Finland zesde en Nederland zevende.

Europese titel opnieuw voor Engelsen

De titel ging voor de veertigste keer naar Engeland. Vorig jaar hadden de Fransen de Engelse zegereeks (22 titels op rij) doorbroken, maar ditmaal bogen ze in de finale voor de Engelsen: 1-2.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!