Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sneijder meldt zich af voor oefentrip Oranje wegens ribblessure

Sneijder meldt zich af voor oefentrip Oranje wegens ribblessure

RoadToRio

Cheer!

ISTANBUL - Wesley Sneijder heeft zich donderdagavond afgemeld voor de oefentrip van het Nederlands elftal. De 31-jarige middenvelder van Galatasaray kampt met een ribblessure. 

Deel dit artikel op social media

Sneijder liep de kwetsuur donderdagavond op in de Turkse bekerfinale tegen Fenerbahçe (1-0 winst). De 121-voudig international begon in de basis bij Galatasaray, maar moest na 45 minuten gewisseld worden. 

Bondscoach Danny Blind roept geen vervanger op voor Sneijder, die zich oorspronkelijk zaterdag bij de selectie zou voegen. 

De oud-Ajacied had sowieso de oefeninterland tegen Ierland van vrijdagavond gemist, maar moet nu ook de vriendschappelijke duels met Polen (1 juni) en Oostenrijk (4 juni) aan zich voorbij laten gaan. 

Eerder meldden Jürgen Locadia en Bart Ramselaar zich al af met blessures, terwijl Davy Pröpper besloot thuis te blijven omdat hij binnenkort vader wordt. De selectie van het Nederlands elftal bestaat nu uit 23 spelers. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!