Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Selectie rolstoelbasketbalheren voor Spelen bekend

Selectie rolstoelbasketbalheren voor Spelen bekend

RoadToRio

Cheer!

PAPENDAL - Rolstoelbasketbal coach Frits Wiegmann heeft gisteravond de selectie voor het herenteam bekend gemaakt. De komende tijd trainen Wiegmann en assistent-coach Mustafa Jebari verder met de defintieve groep van 12 spelers Op 1 september vertrekken de mannen naar Rio.

Deel dit artikel op social media

Ten opzichte van het EK zijn er twee wijzigingen: Kornelis vd Werf en Mark Aalders worden vervangen door Mendel op den Orth en Paul Toes. Het is 12 jaar geleden dat een mannenteam zich kwalificeerde voor het rolstoelbasketbaltoernooi op de Paralympische Spelen.

Selectie voor de Paralympische Spelen van Rio de Janeiro: 

Frank de Jong
Anton de Rooij
Sebastiao Nijman
Walter Groen
Mustafa Korkmaz
Marc van de Kuilen
Quinten Zantinge
Robin Poggenwisch
Mendel op den Orth
Mattijs Bellers
Gijs Even
Paul Toes

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anton, Robin, Mattijs, Walter, Mustafa, Sebastiao, Quinten, Frits, Frank, Marc en Gijs aan!