Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Schoonspringster Van Duijn naar finale EK

Schoonspringster Van Duijn naar finale EK

Cheer!

LONDEN - Schoonspringster Celine van Duijn heeft zich op de EK in Londen geplaatst voor de finale van het onderdeel platform. De Nederlandse kwalificeerde zich als negende voor de eindstrijd met een puntentotaal van 274,25. Voor de beste twaalf springsters was er een finaleplaats.

Deel dit artikel op social media

De achterstand op de beste vrouw in de kwalificaties, Tonia Couch, is groot. De Britse was de beste met 345,20 punten. De Oekraïense Joelija Prokoptsjoek eindigde daar vlak achter met 344,35.

Het gat met de rest van de concurrentie is groot. De nummer drie, de Duitse Christina Wassen, volgt op 302,30 punten.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Celine aan!