Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Schoonspringers De Bruijn en Van Etten missen finale

Schoonspringers De Bruijn en Van Etten missen finale

Cheer!

LONDEN - De Nederlandse schoonspringers Yorick de Bruijn en Joey van Etten hebben bij de EK in Londen de finale gemist op de 3-meterplank.

Deel dit artikel op social media

De 29-jarige De Bruijn greep net naast een plaats in de finale. Hij kwam na zes sprongen uit op 373,45 punten, slechts een fractie minder dan de Spanjaard Alberto Arevalo, die met 373,90 wel de finale haalde.

De zeven jaar jongere Van Etten bleef ver verwijderd van een plaats bij de eerste twaalf. Hij eindigde met 337,35 punten op de 22ste plaats in het veld van 28 schoonspringers. Eerder miste Van Etten al de finale op de 1-meterplank.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!