Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rojer zou al z'n titels inleveren voor olympische medaille

Rojer zou al z'n titels inleveren voor olympische medaille

Cheer!

PARIJS - Over ongeveer twee maanden hopen Robin Haase en Jean-Julien Rojer de Nederlandse eer te verdedigen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Als de 34-jarige Rojer zijn positie in de toptien op de dubbelranglijst weet te behouden tot en met juni, dan mag hij een landgenoot uitnodigen om te dubbelen voor olympisch goud. 

Deel dit artikel op social media

De op Curaçao geboren Rojer staat momenteel vijfde. Maar, toch is het nog niet helemaal zeker dat hij dan ook in actie komt in Brazilië, omdat Rojer van NOC*NSF nog geen toestemming heeft gekregen om mee te lopen tijdens de openingsceremonie.

Volgens Robin Haase zou de Curaçaoënaar niet willen spelen als hij niet mee mag lopen. "Ik wil heel graag meedoen in Rio", aldus Rojer. "De openingsceremonie heb ik nog nooit meegemaakt, dus ik zou graag bij de eens aanwezig willen zijn. Alleen heeft NOC*NSF een regel dat je daar niet naartoe mag als je binnen 48 uur moet spelen."

En dus is Rojer druk in overleg met de Nederlandse sportorganisatie. "Meedoen aan de Olympische Spelen is groter dan het winnen van een grandslam voor mij, maar ik maak de regels niet. Het is een zeer belangrijk toernooi voor me. Ik zou al mijn titels inleveren voor een olympische medaille."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jean-Julien en Robin aan!