Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Radio 538 DJ Edwin Evers staat op in Rio de Janeiro

Radio 538 DJ Edwin Evers staat op in Rio de Janeiro

Holland Heineken House

Cheer!

HILVERSUM - Team Evers Staat Op gaat ook deze zomer naar de Olympische Spelen! In Rio de Janeiro volgen Edwin, Rick en Niels de sporters en hun coaches op weg naar goud. Edwin Evers en Chef de Mission Rio 2016, Maurits Hendriks maakten het nieuws dinsdagochtend bekend op Radio 538. 

Deel dit artikel op social media

Radio 538 omarmt sport en houdt van oranje. Daarom is het team van Evers Staat Op is al sinds 2000 aanwezig op de Olympische Spelen. Edwin, Rick en Niels maken ook dit jaar elke dag live hun radioshow met medaillewinnaars, coaches, artiesten en andere prominenten in de studio.

Je hoort Evers Staat Op in Rio tussen maandag 8 augustus en vrijdag 19 augustus live vanuit Rio de Janeiro. Maarrr, je hoort de mannen niet zoals normaal gesproken in de ochtend. Tijdens Evers Staat Op in Rio hoor je Edwin, Rick en Niels op maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur en op vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!