Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Pak slaag en geen finale voor waterpolosters

Pak slaag en geen finale voor waterpolosters

RoadToTokyo

Cheer!

BARI - De Nederlandse waterpolosters hebben in Bari in hun laatste groepsduel in de World League een pak slaag gekregen van Italië: 15-10 (5-2, 3-2, 5-1, 2-5). 

Deel dit artikel op social media

Door de nederlaag eindigde Oranje, dat zijn eerste vier duels won, als tweede in de groep. In de andere groep eindigde Rusland door winst op Spanje eveneens als tweede. Dankzij een beter doelsaldo plaatste Rusland zich als beste nummer twee voor het finaletoernooi. 

In oktober had Nederland thuis nog met 11-10 gewonnen van Italië en op het OKT in maart werd het 8-8. Oranje greep op dat OKT naast een olympisch ticket en verloor twee weken later in de World League in Dordrecht van Hongarije.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Lieke, Nomi, Yasemin, Bente, Sabrina, Laura, Amarens, Vivian, Marloes, Laura, Jalou, Debby, Maud en Leonie aan!