Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Oranje-internationals weg bij club bondscoach

Oranje-internationals weg bij club bondscoach

Cheer!

Volleybalsters Robin de Kruijf en Anne Buijs vertrekken bij de Turkse topclub VakifBank. Dat heeft de Istanbulse formatie bekendgemaakt. Ook de Braziliaanse Sheilla Castro vertrekt, nu de contracten van het drietal zijn afgelopen.

Deel dit artikel op social media

Interesse

De Kruijf kwam sinds 2014 uit voor VakifBank, waar de Nederlandse bondscoach Giovanni Guidetti ook trainer is. Volgens de geruchtenmolen zou er Japanse interesse voor de middenaanvalster zijn. Eerder speelde ze al in Duitsland en Italië.

Buitenspeelster Buijs was een seizoen actief bij VakifBank. Zij speelde in België, Duitsland en Italië en verdiende daarna haar geld in Azerbeidzjan voor ze naar Turkije verhuisde. Ze wordt in verband gebracht met Galatasaray.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin en Anne aan!