Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Motorcrosser Herlings heerst ook in Letland

Motorcrosser Herlings heerst ook in Letland

Cheer!

Motorcrosser Jeffrey Herlings is de absolute heerser in het wereldkampioenschap van de MX2. De 'Bullet' uit Brabant won zondag ook de zesde grand prix van dit seizoen. Evenals in de voorgaande vijf wedstrijden was hij in Letland in beide manches oppermachtig. Met 300 punten voert hij het kampioenschap met de maximale score aan.

Deel dit artikel op social media

Niemand kon Herlings volgen. De Brit Max Anstie eindigde in beide heats als tweede. Het gat bedroeg in de eerste manche ruim dertig seconden, in de tweede omloop kwam de tweevoudig wereldkampioen uit Elsendorp met meer dan een minuut voorsprong als eerste over de finish.

De Zwitser Jeremy Seewer eindigde als derde op het crosscircuit van Kegums en staat tweede in het WK, met zeventig punten minder dan Herlings.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!