Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Meerkamp in Götzis komt te vroeg voor Broersen

Meerkamp in Götzis komt te vroeg voor Broersen

RoadToRio

Cheer!

GÖTZIS - Nadine Broersen heeft zich afgemeld voor de zevenkamp in Götzis, komend weekeinde. Het vooraanstaande meerkampgala komt te vroeg voor de oud-wereldkampioene op de vijfkamp (indoor), die veel blessureleed kende.

Deel dit artikel op social media

Broersen richt zich volledig op de EK in Amsterdam en de Olympische Spelen in Rio.

"Na een langere periode met blessures voel ik mij op dit moment eigenlijk hartstikke goed. De trainingen gaan goed en ik wil een periode met goede trainingen nu graag doorzetten. Het voelt voor mij nog net te vroeg om in Götzis wat moois te kunnen laten zien'', meldde Broersen op Facebook.

Ingmar Vos heeft afgezegd voor de tienkamp op het Oostenrijkse gala. Hij heeft een pijnlijke achillespees. Vos wilde in Götzis een poging wagen de olympische limiet te halen.

Door de afzeggingen zijn er nog drie Nederlandse meerkampers over. Bij de mannen zijn dat Pieter Braun en Pelle Rietveld. Anouk Vetter is de enige Nederlandse deelneemster aan de zevenkamp.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nadine, Pieter, Ingmar en Anouk aan!