Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Matige start Laserzeilers in Mexico

Matige start Laserzeilers in Mexico

RoadToRio

Cheer!

NUEVO VALLARTA - De zeilers Rutger van Schaardenburg en Nicholas Heiner zijn matig begonnen aan het WK in de Laserklasse in Mexico. Na twee races voor de kust van Nuevo Vallarta staat Heiner op de elfde plaats. De wereldkampioen van 2014 kwam op de eerste WK-dag als elfde en negende binnen.

Deel dit artikel op social media

Van Schaardenburg finishte als 22ste en twaalfde en belandde daarmee op de 35ste plek in het klassement. De Europees kampioen van 2015 is in voorbereiding op de Olympische Spelen van Rio 2016. 

De Brit Nick Thompson leidt na de eerste dag dankzij twee overwinningen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Rutger aan!