Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten stelt teleur in Wentworth

Luiten stelt teleur in Wentworth

RoadToRio

Cheer!

WENTWORTH - Chris Wood heeft het BMW PGA Championship gewonnen. Joost Luiten had het moeilijk van de tee en kwam niet verder dan plek 27.

Deel dit artikel op social media

De 30-jarige Rotterdammer was niet scherp van de tee en daarvoor betaalde hij de prijs. Na negen holes was Luiten nog wel -1 voor de ronde, maar op de tweede negen ging het mis met drie bogeys en een dubbel bogey. De birdie op hole 18 was een schrale troost.

Door de ronde in 75 (+3) slagen kwam Luiten op een totaal van -1. Hij zakte weg naar de gedeelde 27ste plaats.

'Het was met de driver gewoon niet goed vandaag', aldus een teleurgestelde Luiten na de ronde. 'Van de zes keer dat ik driver sla, eindigt mijn bal drie keer eigenlijk onspeelbaar. Op die drie holes gooi ik vier slagen weg en dat is het verschil tussen een goede dag en de slechte dag nu. Het is helaas niet het weekend geworden waar ik op hoopte, maar het werk van de tee was gewoon beneden niveau. En als je drives niet goed zijn pakt een baan als Wentworth je.'

Luiten neemt volgende week rust en speelt dan Oostenrijk waar hij zich alsnog hoopt te plaatsen voor het US Open.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!