Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten eindigt in middenmoot in Peking, eindzege voor Li

Luiten eindigt in middenmoot in Peking, eindzege voor Li

RoadToRio

Cheer!

HUAIROU - Joost Luiten is er op de laatste dag van het Chinees Open in Peking niet in geslaagd terrein te winnen. De 30-jarige Bleiswijker eindigde na een ronde van 70 slagen als 44ste. De zege ging naar de Chinees Li Haotong.

Deel dit artikel op social media

Luiten reisde met twee tweede plaatsen (San Roque en Shenzhen) op zak af naar Peking, maar daar wilde het ondanks een sterke eerste ronde (zevende) niet echt vlotten. Op de slotdag begon hij nog goed, maar in de slotfase moest hij toch weer twee bogeys incasseren. 

De 20-jarige Li boekte dankzij een ijzersterke slotronde van 64 slagen (acht birdies) zijn eerste zege op de Europese Tour. Met -22 bleef hij de Chileen Felipe Aguilar drie slagen voor.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!