Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kanovaarder Hermans heeft nominatie Rio binnen

Kanovaarder Hermans heeft nominatie Rio binnen

RoadToRio

Cheer!

LIPTOVSKY MIKULAS - Maarten Hermans heeft op de EK slalom in het Slowaakse Liptovsky Mikulas een landenplaats voor Nederland verdiend bij de Olympische Spelen in Rio. 

Deel dit artikel op social media

Hermans werd in de halve finales in de K1 veertiende (negende op de geschoonde lijst). "Als ik achtste was geworden, dan had ik al een ticket naar Rio kunnen boeken. Nu moet ik nog een keer bij de top-12 komen op een van de volgende WB-wedstrijden om zeker te zijn van deelname aan de Spelen. Maar dat komt wel goed."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maarten aan!