Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Jur Vrieling met Arezzo VDL tweede in GP Drammen

Jur Vrieling met Arezzo VDL tweede in GP Drammen

Cheer!

DRAMMEN - Jur Vrieling is met de elfjarige hengst Arezzo VDL tweede geworden in de driesterren Grote Prijs van het Noorse Drammen. In de barrage moest Vrieling alleen de beste springruiter van België, Gregory Wathelet, voor zich dulden.

Deel dit artikel op social media

De hindernissen in de Grote Prijs van Drammen hadden een maximale hoogte van 1.55m. Tien paard/ruitercombinaties mochten barrage rijden. Daarin bleven Vrieling en Arezzo VDL wederom zonder strafpunten. De tijd die ze klokten was 39.95 seconden. Daar dook de Belgische topruiter Gregory Wathelet met zijn paard Quasi Modo Z ruim tweeënhalve seconde onder. Daarmee kaapte de nummer drie van het EK afgelopen zomer in Aken de hoofdprijs weg voor de neus van Vrieling, die op het zelfde EK vijfde werd individueel.

Succes was er voor de VDL Stud van familie Van de Lageweg uit Bears. In de barrage zaten drie paarden uit hun stal. Zesde werd hun Britse stalruiter James Billington met VDL Cartello en KNHS Indoorkampioen Ernesto Canseco (Mexico) reed zijn kampioenspaard Celebrity VDL naar de tiende plaats in Drammen.

Uitslag CSI*** Grote Prijs Drammen, 1.55m

1. Gregory Wathelet (Bel), Quasi Modo Z (v.Querlybet Hero), 0 – 0, 37.37 sec
2. Jur Vrieling (Holwierde), Arezzo VDL (v.Chin Chin), 0 – 0, 39.95 sec
3. Douglas Duffin (GBR), Quidam B Z (v.Quasimodo Z), 0 – 0, 40.33 sec

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jur aan!