Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka Verhagen grijpt naast brons

Judoka Verhagen grijpt naast brons

RoadToRio

Cheer!

ALMA ATA - Sanne Verhagen heeft vrijdag naast een medaille gegrepen op de Grand Prix van Alma-Ata. Ze verloor het rechtstreeks gevecht om brons met Automne Pavia uit Frankrijk, de regerend Europese kampioene in de klasse tot 57 kilogram.

Deel dit artikel op social media

Na een zege op ippon tegen Manon Durbach uit Luxemburg verloor Verhagen in de kwartfinale op een strafje van de Poolse Arleta Podolak. In de herkansing versloeg de 23-jarige Nederlandse op dezelfde manier de Servische Jovana Rogic. In het beslissende tweede gevecht in de herkansing was Pavia te sterk. De Nederlandse verloor op ippon.

Olympisch ticket

Verhagen kon een goed resultaat in Kazachstan heel goed gebruiken op weg naar Rio 2016. Door een zware hamstringblessure keerde ze pas begin april terug in wedstrijdverband. Sindsdien is de Brabantse judoka op puntenjacht om bij de eerste veertien op de olympische ranglijst in haar klasse te komen. Die klassering is goed voor een ticket naar Rio 2016.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sanne aan!