Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handboogschutter Schloesser mist finale in Medellin

Handboogschutter Schloesser mist finale in Medellin

Cheer!

Handboogschutter Mike Schloesser is er bij de wereldbekerwedstrijden in Medellin niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van het onderdeel compound.

Deel dit artikel op social media

De 22-jarige Limburger, die twee weken geleden WB-goud veroverde in Shanghai en toen ook nog eens zijn eigen wereldrecord verbeterde, verloor in de halve finales met 148-147 van de Amerikaan Reo Wilde.

Peter Sebregts was in de tweede ronde uitgeschakeld en Peter Elzinga verloor in de achtste finales. Bij de vrouwen was de eerste ronde al het eindstation voor Sanne de Laat en Jody Vermeulen. Rick van der Ven, de enige Nederlander op het onderdeel recurve, verloor in z'n eerste duel van de Spanjaard Miguel Pfarre.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!