Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Gregory Sedoc pakt ticket voor EK

Gregory Sedoc pakt ticket voor EK

RoadToRio

Cheer!

CLERMONT - Gregory Sedoc heeft op de 110 meter horden een ticket voor de EK van de komende zomer in Amsterdam bemachtigd. De 34-jarige routinier voldeed tijdens wedstrijden in Clermont (VS) met 13,57 aan de eis voor deelname van 13,63.

Deel dit artikel op social media

De zesvoudig Nederlands kampioen op dit nummer nam drie keer eerder deel aan de EK. Hij haalde alleen in 2012 de finale en eindigde daarin als zesde.

Om voor de vierde keer naar de Spelen te mogen moet Sedoc, wiens persoonlijk record sinds mei 2007 op 13,37 staat, aan de limiet van 13,42 voldoen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Gregory aan!