Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Enkel houdt De Kruijf twee wedstrijden aan de kant op OKT

Enkel houdt De Kruijf twee wedstrijden aan de kant op OKT

RoadToRio

Cheer!

TOKIO - Robin de Kruijf mist in ieder geval de volgende twee wedstrijden van de volleybalvrouwen op het olympisch kwalificatietoernooi. De middenaanvalster verzwikte haar enkel in de met 3-0 verloren wedstrijd tegen Zuid-Korea en verliet hinkend het veld.

Deel dit artikel op social media

Bondscoach Giovanni Guidetti denkt dat De Kruijf een paar dagen nodig heeft om te herstellen. Hij hoopt zijn belangrijke speelster vrijdag in de wedstrijd tegen Italië weer op te kunnen stellen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!