Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

EK-finale brug te ver voor squashsters

EK-finale brug te ver voor squashsters

Cheer!

De Nederlandse squashvrouwen hebben in de halve finales van de EK in Warschau niet voor een verrassing kunnen zorgen. Natalie Grinham, Milou van der Heijden en Tessa van der Sluis kregen geen voet aan de grond tegen toernooifavoriet en titelverdediger Engeland: 0-3.

Deel dit artikel op social media

37-voudig Europees kampioen Engeland trad aan met drie speelsters uit de mondiale top-20. Grinham en Van der Heijden daarentegen staan net bij de beste 50 van de wereld en Van der Sluis nog niet eens bij de beste honderd. 

Van der Heijden pakte wel brutaal een game tegen Sarah Jane Perry, maar dat bleek geen opmaat voor een stunt. Laura Massaro en Victoria Lust wonnen hun potjes zonder veel problemen.

Oranje, dat zeven keer EK-brons pakte, strijdt zaterdag tegen Frankrijk of Wales om de derde plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!