Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Drie vrouwenboten naar OKT roeien

Drie vrouwenboten naar OKT roeien

RoadToRio

Cheer!

AMSTERDAM - Van zondag 22 tot en met dinsdag 24 mei is het Olympisch kwalificatietoernooi voor de roeiers in Luzern. Tijdens het OKT komen er drie vrouwenboten in actie om kwalificatie voor Rio af te dwingen: de Vrouwen Acht, de lichte dubbeltwee en de dubbeltwee.

Deel dit artikel op social media

Welke Nederlanders komen in actie tijdens het OKT in Luzern?

W8+
Wianka van Dorp
Sophie Souwer
Lies Rustenburg
José van veen
Ellen Hogerwerf
Claudia Belderbos
Monica Lanz
Olivia van Rooijen
Ae-Ri Noort (st)

Reserve W8+
Heleen Boers
Aletta Jorritsma

LW2x
Ilse Paulis
Maaike Head

Reserve LW2x
Lisa Wörner

W2x
Lisa Scheenaard
Marloes Oldenburg

Het is de laatste kans voor de roeiers om zich voor Rio te kwalificeren. Eerder plaatsen al vijf Nederlandse boten zich voor de Spelen: de mannen twee zonder, de mannen vier zonder, de mannen acht, de lichte mannen vier zonder en de vrouwen dubbelvier.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Claudia, Wianka, Lies, José, Ellen, Olivia, Ae-Ri, Heleen, Aletta, Ilse, Maaike en Lisa aan!