Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De Waard eindigt in finale 50 meter rug als vijfde

De Waard eindigt in finale 50 meter rug als vijfde

RoadToRio

Cheer!

Maaike de Waard is bij de EK zwemmen niet op het podium geëindigd bij de finale van de 50 meter rugslag. In het bad van Londen had 19-jarige Nederlandse een goede start, maar eindigde ze uiteindelijk net als in de halve finales als vijfde (28,14).

Deel dit artikel op social media

De Europese titel ging naar Francesca Halsall uit Groot-Brittannië. Ze won in 27,57. Mie Oe. Nielsen uit Denemarken greep het zilver in 27,77 en de bronzen plak ging naar de Britse Georgia Davies (27,87).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maaike aan!