Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De dag van tennisster Kiki Bertens

De dag van tennisster Kiki Bertens

RoadToRio

Cheer!

RABAT - Iedere dag beheert een sport de social media-accounts van TeamNL. Gisteren was tennisster Kiki Bertens aan de beurt. Ze was in de Marokkaanse hoofdstad Rabat waar ze een toernooi heeft gespeeld, en reisde terug naar Amsterdam. Bekijk hier hoe haar dag eruitzag.

Deel dit artikel op social media

@kikibertens - Zo lekkker in m'n eigen bedje slapen 😴 Morgen hier @myrtheschoot! Veel plezier! #volleybal #tennis #TeamNL #TeamNLestafette #RoadtoRio

Een video die is geplaatst door Official TeamNL Instagram🇳🇱 (@teamnlinsta) op 30 Apr 2016 om 2:18 PDT

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!