Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Choukoud wint en loopt EK-limiet halve marathon

Choukoud wint en loopt EK-limiet halve marathon

RoadToRio

Cheer!

Khalid Choukoud heeft zich verzekerd van een ticket voor de halve marathon bij de EK in Amsterdam. Hij won de halve marathon in Leiden in 1.03.30 en dook met die tijd onder de limiet voor de EK (1.03.40). 

Deel dit artikel op social media

Gert-Jan Wassink kon het tempo van de 30-jarige Choukoud niet volgen en kwam drie minuten later als tweede binnen. 

De EK atletiek vinden van 6 tot en met 10 juli plaats in en rond het Olympisch Stadion. De halve marathon staat voor de slotdag op het programma, waarin vanwege de naderende Olympische Spelen geen plaats is voor de hele marathon.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Khalid aan!