Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bokser Peter Müllenberg gekwalificeerd voor Rio 2016

Bokser Peter Müllenberg gekwalificeerd voor Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – Peter Müllenberg heeft voldaan aan de kwalificatie-eis voor Rio 2016. Daarmee komt de bokser in aanmerking om te worden uitgezonden naar de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Müllenberg werd eerder deze maand tweede op het Europees Olympisch kwalificatietoernooi in Samsun. Daarmee voldeed hij aan de eis, een plek bij de eerste drie, waarna de boksbond NBB hem voor kwalificatie bij NOC*NSF heeft voorgedragen. NOC*NSF heeft de voordracht getoetst en gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Peter aan!