Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

BMX'ster Smulders boekt WB-zege Papendal

BMX'ster Smulders boekt WB-zege Papendal

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Laura Smulders heeft op Papendal de derde wereldbekerwedstrijd van het BMX-seizoen gewonnen. De nummer drie van de Olympische Spelen van 2012 wist WB-leidster Caroline Buchanan uit Australië op de valreep te achterhalen; op de streep was het verschil 0,04 seconde. 

Deel dit artikel op social media

Smulders, die zaterdag derde werd op de tijdrit, won eerder al haar race in de series en de halve finales. Judy Baauw werd vierde en Merle van Benthem zevende. Merel Smulders strandde in de halve finales. 

Tweevoudig olympisch en wereldkampioen Maris Strombergs uit Letland zegevierde bij de mannen. Regerend wereldkampioen Niek Kimmann sneuvelde in de halve finales. Hij schoot in een tumultueuze race van de baan af.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Laura en Niek aan!