Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bijrol judoka Verhagen in Bakoe

Bijrol judoka Verhagen in Bakoe

RoadToRio

Cheer!

Judoka Sanne Verhagen heeft op het grandslamtoernooi van Bakoe slechts een bijrol kunnen vervullen in de klasse tot 57 kilogram. Na een zege met ippon op de Slowaakse Andreja Leski lag de Brabantse tegen Tsukasa Yoshida zelf al na een minuut op haar rug. 

Deel dit artikel op social media

Een verrassing was de nederlaag niet. De 23-jarige Verhagen, die in maart terugkeerde van een hamstringblessure die haar maanden aan de kant hield en nog niet zeker is van een olympisch ticket, stond al voor de vijfde keer in haar loopbaan tegenover een Japanse en nog nooit stapte ze als winnares van de tatami. 

In het weekeinde komt nog een heel rits Nederlanders in actie in de hoofdstad van Azerbeidzjan: Juul Franssen, Anicka van Emden, Sanne van Dijk, Guusje Steenhuis, Tessie Savelkouls, Marhinde Verkerk, Dex Elmont, Frank de Wit en Roy Meyer.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sanne aan!