Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens blijft ook in het dubbelspel winnen, Rojer eruit

Bertens blijft ook in het dubbelspel winnen, Rojer eruit

Cheer!

PARIJS - Kiki Bertens blijft het ook goed doen in het dubbelspel op Roland Garros. De Zuid-Hollandse, die al in de derde ronde van het enkelspel staat, bereikte samen met haar Zweedse partner Johanna Larsson eveneens de derde ronde van het dubbelspel.

Deel dit artikel op social media

Het koppel versloeg in drie sets de Argentijnse María Irigoyen en de Poolse Paula Kania: 6-4, 3-6, 6-2. Voor Bertens en Larsson wacht nu mogelijk een duel met Venus en Serena Williams. De Amerikaansen moeten daarvoor nog hun tweederondepartij winnen.

Rojer verliest

Jean-Julien Rojer ging met Horia Tecau onderuit in de tweede ronde. Het als tweede geplaatste koppel verloor van de Uruguayaan Pablo Cuevas en de Spanjaard Marcel Granollers: 5-7, 6-4, 6-3.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki en Jean-Julien aan!