Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beachvolleyballers Nummerdor/Varenhorst naar finale grand slam

Beachvolleyballers Nummerdor/Varenhorst naar finale grand slam

Cheer!

MOSKOU - Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst hebben in Moskou de finale van de grand slam bereikt. De Nederlandse beachvolleyballers waren in de halve finales te sterk voor de Amerikanen Jake Gibb en Casey Patterson.

Deel dit artikel op social media

De eerste set ging nog verloren met 17-21, maar Nummerdor en Varenhorst toonden veerkracht. Een derde set werd afgedwongen door met 21-16 te winnen. Die laatste set was vervolgens erg spannend. De score liep gelijk op, maar Nummerdor en Varenhorst trokken aan het langste eind: 15-13.

Het is voor het eerst sinds de verloren WK-finale in Nederland dat een eindstrijd is bereikt. De tegenstanders zijn nog niet bekend. Die moeten komen uit de andere halve finale: Alison/Bruno-Losiak/Kantor.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Reinder en Christiaan aan!