Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zwemster Kira Toussaint gekwalificeerd voor Rio

Zwemster Kira Toussaint gekwalificeerd voor Rio

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – Kira Toussaint heeft voldaan aan de kwalificatie-eis voor Rio 2016. Daarmee komt de zwemster in aanmerking om te worden uitgezonden naar de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Toussaint zwom eerder deze maand tijdens wedstrijden om de Swim Cup in Eindhoven een tijd van 1:00,25 op de 100 meter rugslag. Zij voldeed daarmee precies aan de Rio 2016-limiettijd van 1:00,25, waarna de zwembond KNZB haar voor kwalificatie bij NOC*NSF heeft voorgedragen. NOC*NSF heeft de voordracht getoetst en gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kira aan!