Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zwemmer Joeri Verlinden gekwalificeerd voor Rio 2016

Zwemmer Joeri Verlinden gekwalificeerd voor Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – Joeri Verlinden heeft voldaan aan de kwalificatie-eis voor Rio 2016. Daarmee komt de zwemmer in aanmerking om te worden uitgezonden naar de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Verlinden zwom eerder deze maand tijdens wedstrijden om de Swim Cup in Eindhoven een tijd van 51,79 op de 100 meter vlinderslag. Hij bleef daarmee onder de Rio 2016-limiettijd van 51,96 waarna de zwembond KNZB hem voor kwalificatie aan NOC*NSF heeft voorgedragen. NOC*NSF heeft de voordracht getoetst en gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joeri aan!