Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zaalvoetballers in play-offs uitgeschakeld voor WK-ticket

Zaalvoetballers in play-offs uitgeschakeld voor WK-ticket

Cheer!

BAKU - De Nederlandse zaalvoetballers zijn dinsdag uitgeschakeld in de strijd om een WK-ticket. Over twee duels bleek het team van bondscoach Marcel Loosveld in de play-offs niet opgewassen tegen Azerbeidzjan.

Deel dit artikel op social media

Nadat Oranje drie weken geleden met 5-1 moest buigen in Almere, werd dinsdag in de return in Baku gelijkgespeeld door de Nederlandse ploeg: 4-4.

Oranje kwam door doelpunten van Tevfik Ceyar, Mats Velseboer, Karim Mossaoui en Mohamed Attaibi tot vier keer toe terug van een achterstand, maar dat was na de eerdere nederlaag niet genoeg voor een WK-ticket.

Door het gewonnen tweeluik kwalificeert Azerbeidzjan zich voor de mondiale titelstrijd, die op 10 september begint in Colombia.

In 2000 wist Nederland zich voor het laatst te plaatsen voor een WK. De zaalvoetballers sneuvelden toen in de twee ronde bij het toernooi in Guatemala.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!